29 Ağustos 2014 Cuma

Yves Rocher İndirim Alışverişim :)

Herkese merhaba;
Bu aralar baya yoğun olduğum için bloğuma vakit ayıramadım. Hızlı bir geri dönüş yaptım ve işte sizlerle Yves Rocher indirim alışverişimle buluşturuyorum.

Bu ay doğum günüm olduğu için geçen yazımda buluşturduğum parfüm yazımda hediyemi alamadığımdan bahsetmiştim. O yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

Doğum günü hediyemi yaklaşık 5 tane mağaza gezdikten sonra Nişantaşı şubesinde ulaştım :) Dünya bahçelerinden duş jeli olan florida portakalı duş jelimi kaptım. Portakalın ferahlığı içinize tazelik katıyor. Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Satış fiyatı 10.90 TL


Banyo ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası varken geçen yazımda paylaştığım vanilyalı duş jelini ve kremini tabii ki kaçırmadım :) Parfümümle birlikte kullandım ve inanılmaz kokusu birleşip süper bir kalıcılığa sahip oldu. Ayrıca vanilyanın verdiği o muhteşem koku başınızı döndürmeye yetecek türden. Benden söylemesi :)
400 ml olan vücut sütü ise kuru cilde sahip olmama rağmen nemlendirmesi mükemmel türden diyebilirim. Yapış yapış bir his bırakmıyor. Bunların dışında ise ayrıca 3. ürün olarak yanına hindistan cevizli edt parfüm ekledim. Kalıcılığı orta seviyede. Kullandığım zaman yenilenmiş hissi beni gerçekten çok rahatlatıyor. Hindistan cevizi kokusunu sevmeyenler için tercih edilebilecek bir koku olmayacaktır. Baştan söyleyeyim :) Bu 3lü içerisinde duş jelini bedavaya almış oldum :)
Şu an ki satış fiyatları ise;
Organik Vanilya Duş Jeli 400 ml. 19.90 TL
Organik Vanilya Vücut Sütü 400 ml. 24.90 TL
Hindistan Cevizi EDT 100 ml. 44.90 TL


Bir diğer yararlandığım indirim ise 60 TL ve üzeri ürün alındığında 21 TL indirim kazanırken yanında tüm saç tiplerine uygun yumuşatıcı şampuan hediye veriyorlardı. Bu fırsat kaçar mıydı sizce? Evet bende kaçırmadım zaten :)
Bende nemlendirici kremimin bitmesi üzerine yeni bir nemlendirici krem deneme arayışındayken bu fırsatı değerlendirmeye karar verdim :) Yaş 26 olunca oradaki uzmanın tavsiyesi ile ilk kırışıklara karşı ışıltı kazandıran kremi denemeye karar verdim. Yaklaşık 1,5 haftadır düzenli olarak sabah akşam kullanıyorum. Etkisini ilerleyen zamanlarda ayrıca inceleyip yazacağım. İlk yarattığı his ise hafif bir dokuya sahip olması oldu. Cildim karma olduğu için yağlı bölgelerinde matlık, kuru bölgelerinde ise nemlilik kazandırdı. İçeriğindeki elma oligosidleri sayesinde ise cilde sıkılık, ışıltı ve kırışıklıkların görünümünde azalma sağlıyormuş. Bakalım ilerleyen zamanlarda bende etkisini görebilecek miyim?


Şu anda şampuanım olduğu için de şampuanı henüz denemeye fırsatım olmadı ama kokusu muhteşem :)


Kremin satış fiyatı 67.90 TL
Ama ben 46.90 TL ye sahip olurken yanında, 17.90 TL satış fiyatı olan yumuşatıcı, besleyici ve göz yakmayan çocuk ve yetişkinlerin rahatlıkla kullanabileceği şampuana sahip oldum :)

İşte benim Yves Rocher indirim alışverişim böyleydi.

Sizin son zamanlarda yaptığınız indirim alışverişi nereden oldu ve neler aldınız?

Umarım keyif aldığınız bir yazı olmuştur. Beni takip etmeyi ve yorum yazmayı unutmayın :)

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.
Hoşçakalın !

İletişim:
Instagram: nevicoco
Twitter: neviico
Bloglovin: nevico
Email: nevicoco@gmail.com



2 yorum:

  1. Vanilyalı losyonunu bende denemiştim ancak kokusu çok keskin ve sentetik geldiği için kullanmamıştım. (Neyse ki minik numune boyutlarından almıştım)

    Clinique güneş ürünleri ve gratis de güzel indirimler vardı yakın zamanda ilgini çekerse :)

    YanıtlaSil