26 Eylül 2014 Cuma

Göz ve Kirpik Bakımı : Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes&Lashes

Herkese merhaba;
Daha çok yazı, daha çabuk toparlanma.. O yüzden hızlıca bir giriş yapıyorum.

Bugün size Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes ürününden bahsedeceğim. Yani hem göz çevresi bakımınızı yaparken, hem de kirpik bakımınızı üstlenen orta dereceli bir bakım serumunu tanıtmaya çalışacağım.

Bu ürün kesinlikle koyu halkalar ve şişkinlik gidermek için tasarlanmış bir ürün değildir. Bu amaçla kullanan kişilerde hayal kırıklığı olacaktır.

Öncelikle içeriğinden ve etkisinden, daha sonra faydalarından ve şişenin yapısından bahsedeceğim.

Aktif bileşen olarak rhamnose %10, hyaluronik asit, seramitler ve sedef inci taneleri kullanılmıştır. Rhamnose; bazı Brezilya bitkilerinden alınan bir tür bitkisel şekerdir. Yatıştırıcı özelliği ile bilinmektedir. Aynı zamanda yoğunlaştırılmış formülü ile kullanan Vichy, cildin gençlik kaynağı güçlü etken olarak kullanmıştır.
Hyaluronik asit; artık bilindiği üzere kırışıklık düzgünleştirecek azaltıcı etkiye sahiptir.
Seramitler; vücudun temelinin bir parçası olarak bariyer görevi görürler ve cildin nemini düzenler.
Sedef inci taneleri ise; parlaklık vermesi amacı ile kullanılmıştır.

Göz çevresinde ve kirpiklerde gençleştirici etkiye sahiptir. Kırışıklıklar, sıkılık kaybı ve parlaklık üzerinde uzmanlaşmış bir bakım ürünüdür. Bu serumun, göz çevresinin yaşlanmaya başlamış,ışıltını kaybetmiş ve zayıflayan kirpiklere ihtiyacı vardır :) Bu ürünü kullanmak istiyorsanız eğer önce şikayetiniz bu yönde olduğuna dikkat edin derim. Daha belirgin gözler için lifting etkisine sahiptir. Kirpikleri güçlendirir. Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerine uygun bir ürün olup, 25 yaş ve üzeri kullanıma uygundur.

Faydaları ise; kırışıklarda azalma ve sıkılık sağlar. Gözlere ve bakışlara canlılık katar. Kirpikleri güçlendirir ve iyileştirir.

Serumun dokusu ise; ultra hafif serum kıvamındadır. Parmağınıza sıktığınızda süt renginde olup, uygulama işlemine geçtiğinizde şeffaflaşarak hafif bir dokuya sahip olduğunu hissedeceksiniz.

Şişesi; 15 ml. lik pompalı, şık ve kullanışlı bir şişeye sahiptir. Satış fiyatı 94.90 TL. Satın almak isterseniz buradan bulabilirsiniz.

Kirpiklerde dahil olmak üzere tüm göz çevresine, özel masaj yöntemiyle uygulanmaktadır. Uygulama yöntemi ile ilgili video paylaşacağım.



Ürünü kullanırken bu masaj hareketleriyle uygulamaya özen gösterirseniz daha çabuk verim alırsınız. Defalarca üründen parmağınıza sıkmanıza gerek yok. Videoda gösterildiği kadar ürün yeterli olacaktır. Ayrıca kirpik bakımınıza geçtiğinizde tekrardan ürün almayıp, parmağınızda kalanı kadar kirpik uygulaması yapmanız gerekmektedir. Bunu belirtmeden geçemeyeceğim.

Ürün ambalajından her şey anlatılmaktadır.

Şişesi ise bu şekildedir. Fotoğrafta büyük dursa da avuç içi kadar her yere rahatlıkla taşınabilir bir şişe tasarımına sahip. 
İşte bu da kanıtı :)
Umarım keyifle okuduğunuz ve ayrıca bilgilendirebildiğim bir yazı olmuştur.

Sizin kullandığınız göz ve kirpik bakım ürünleri nelerdir?

Yazımı yararlı bulduysanız beğenmeyi, paylaşmayı ve beni takip etmeyi unutmayın :)

Sorularınız varsa yazmayı ihmal etmeyin. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere

Hoşçakalın !

İletişim:
Instagram: nevicoco
Twitter: neviico
Bloglovin: nevico
Email: nevicoco@gmail.com

2 yorum:

  1. Merhaba,
    Siz bu ürünü kullandınız mı? Benim göz kapaklarım kırışık duruyor. Yaşım da 36

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Siz bu ürünü kullandınız mı?

    YanıtlaSil