17 Haziran 2014 Salı

Vichy Idealia Serisini Kısaca Tanımaya Ne Dersiniz?

Herkese merhaba ! Aylardan haziran, ama hava yine kasım. Böyle olunca insanın hiçbir şey yapası gelmiyor nedense. Kafa dağıtmanın en güzel yolu yazı yazmak. Bende size yazmak istedim.

Bugün Vichy Idealia ailesinden bahsetmek istiyorum. Bu ailenin son üyesi olan idealia eyes ile toplamda 5 ürünü mevcuttur. Ayrı ayı daha sonra ürünleri anlatacağım. Yoksa bu yazıyı bıraksam 3 sayfa alır herhalde :)

Neden Vichy Idealia serisi derseniz eğer, öncelikle kısaca ondan bahsetmek istiyorum.
Idealia; gözenekler, cilt renk tonu, ilk kırışıklıklar üzerinde etkili, cilt kalitesini iyileştiren yeni nesil bakım serisidir. En önemli aktif bileşeni içeriğinde kombucha bulundurmasıdır.
Kombucha; ideal cildi oluşturmaya yönelik aktif bileşendir. 40 yaşa kadar kırışıklıklara destek verir. Cilt dokusu temizlenir ve gözenekler sıkılaşır.Cilt tonunu dengeler ve cilt sağlıkla ışıldar. Kılcal damarları yüzeye yakın olan ciltleri ( rosacea, dermatit vb. hariç) tedavi eder.

Kısaca ürünlere bakmak gerekirse,

1. Vichy Idealia Nemlendirici Bakım Kremi
2. Vichy Idealia Pro Düzeltici Serum
3. Vichy Idealia Life Serum
4. Vichy Idealia BB Krem
5. Vichy Idealia Göz Çevresi Bakım Kremi

Vichy Idealia Ailesi

Vichy Idealia Nemlendirici Bakım Kremi; eğer cildiniz yorgun aşırı halsiz olduğunda yorgunluk çizgileriniz belirginleşiyor ve cilt renginiz yeterince homojen değil, cansız bir cildiniz olmasından şikayetçiyseniz aradığınız bakım kremi. 1 ayda cilt kalitesini arttırır, cilt yapısını iyileştirir, daha homojen cilt tonu sağlar ve kırışıklıklarda düzelme sağlar. Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur. Gündüz veya gece kremi olarak kullanılabilir. Normal-karma ve kuru cilt için 2 seçeneği mevcuttur. Rahatlatıcı tazelik hissi verir ve daha yumuşak, daha ışıltılı cilt sağlar.

Vichy Idealia Pro Düzeltici Serum; tüm lekelere yönelik hassas ciltlerde bile ilk derinlemesine leke giderici serumdur. Sadece 7 gün sonra bile, pürüzsüz ve aydınlık bir cilt tonu yaratmak için 5 leke türünü de hedef alan leke gidericidir. Tedavi süresi ortalama 5 aydır. Bu 5 leke türü şu şekildedir;
  • 25 yaş üstü güneş lekeleri
  • 40 ile 50 yaş arası yaşlılık lekeleri
  • Ergenlikten itibaren lekeler ve sivilce izleri
  • 20 ile 35 yaş arası kahverengi lekeler ( melazma veya gebelik maskesi)
  • 30 yaşından sonra damar dolaşımından kaynaklı kırmızı lekeler
Idealia Pro, eşit cilt tonu sağlamak için yüzün her yerine uygulanması gereken bir üründür. Tüm yıl boyunca yaz-kış kullanabilirsiniz. Diğer leke giderici ürünler gibi soyucu özelliği olmadığından yazın rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tek başına veya günlük bakım rutinine ek olarak kullanılabilir ya da düzenli kullandığınız gündüz ve gece bakım ürününü uygulamadan önce kullanabilirsiniz. Tabi ki yeni oluşacak lekelerin ortaya çıkmasını önlemek için ise spf 30 ve üzeri mutlaka güneş kremi kullanmanızı tavsiye ederim.

Vichy Idealia Ailesi

Vichy Idealia Life Serum; davranışsal yaşlanmaya karşıt tüm cilt tipleri için 27 patentli bir bakım ürünüdür. Davranışsal yaşlanmanın ise 4 boyutu vardır.

  1. Renk : Mat cilt rengi, sigara kullananların cildi, sigara dumanından etkilenmiş cilt, şehir hayatı
  2. Kontrast: Lekeli, kızarık cilt, aşırı güneşe maruz cilt
  3. İfade: Aşırı yorgun cilt, silik yüz özellikleri, gölgeler ve yorgun görünümlü cilt
  4. Denge: Gözeneklerde büyüme, yağlı ve kuru bölgeler, yanlış beslenmiş cilt

Life serumu kullandıktan 8 gün sonra etkisini görmeye başlayacaksınız. Cilt kalitesini iyileştirmek isteyen biz hanımlar için :) Nemlendirici özellikte ince, pembe ve inci parlaklığında bir yapıya sahiptir. Yumuşak ve rahatlık veren bir son kat görüntüsü bırakır.

Vichy Idealia BB Krem; Dünyada ilk kez solgunluk karşıtı teknoloji ile yapılmıştır. Cilt kalitesini geliştirirken ideal cilt rengini ortaya çıkarır. Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerine uygundur. İçerisindeki pigment ve UV filtrelerinden dolayı sadece gündüz kullanımına uygundur. Uygularken krem sürer gibi değil, tampon hareketleriyle sürdüğünüz zaman pigmentleri eritmemiş olursunuz. Açık ve orta ton olarak iki seçeneği mevcuttur. 6 işlev 1 arada;
  1. Işıltı verir.
  2. 24 saat nemlendirir.
  3. Kırışıklık görünümünü azaltır.
  4. Cilt dokusunu düzeltir.
  5. Koyu lekeleri azaltır.
  6. UVB/UVA ışınlarına karşı korur.

Vichy Idealia Eyes

Vichy Idealia Göz Çevresi Bakım Kremi; göz kremi etkinliğine 3 boyut kazandırmıştır. Bunlar; ton, yapı ve parlaklıktır. İdeal göz kremine ulaşmak için klasik göz bakımı ve makyaj kapatıcısı olarak kullanılmaktadır. Koyu halka görünümünü, kırışıklıkları ve torbaları azaltır. İçeriğindeki gliseri ve shea butter sayesinde nemlendirir, rahatlatır ve yeniler. Cilt anında nem kazanmış görünür, hızlı emilir, ciltte yağlanma hissi bırakmaz ve parlama yapmaz. Sedef inci taneleri ve pigmentler ile zenginleştirilmiş anında koyu halka görünümünü düzeltir. Parabensiz ve parfümsüzdür. Hipoalerjeniktir. Dermatolojik ve oftalmolojik kontroller altında hassas ciltler üzerinde test edilmiştir. Lens kullanımına uygundur. Vichy Termal Spa Su'yu içerir.

Bu seri hakkında kısaca söyleyeceklerim sanırım bu kadar :) 5 ürünü bir arada anlatmak inanın hiç kolay olmadı. Yakın zamanda ürünleri tek tek inceleyip yorumlarımı sizlerle paylaşacağım. Umarım keyif almışsınızdır :)
Sizin kullandığınız bakım serisi nelerdir? Kullandığınız, memnun kaldığınız serum ve göz çevresi ürünleri hangileridir?

Beni takip etmeyi unutmayın :) Şimdilik bu kadar. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.
Hoşçakalın !

İletişim:
Instagram: nevicoco
Twitter: neviico
Email: nevicoco@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder