1 Haziran 2014 Pazar

Vichy Termal Suyu & Vichy 3'ü 1 arada Temizleme Losyonu

Herkese merhaba ! Bugün size iki üründen bahsediyor olacağım. Aslında bir çok kişinin deneyip kullandığı ürünler. Bunların birincisi Vichy Termal Su, ikincisi ise Vichy Purete Thermal 3'ü 1 Arada Temizleme Losyonu. Bu yazıyı tamamen kişisel deneyimlerim üzerine yazıyorum.

İlk başta anlatacağım ürün Vichy Termal Spa Su olacaktır. Termal su nedir, ne işe yarar, neden kullanılmalıdır gibi soruları anlatmaktan çok ürünün faydalarından bahsediyor olacağım. Çünkü termal su hayatımızın çok önemli bir noktası haline gelmesi gereken ürünlerden biri olduğu için bu ayrıntıları ayrı bir yazı olarak ele alacağım. Daha sonra Vichy Purete Thermal 3'ü 1 arada temizleme losyonundan bahsedeceğim.

Vichy Purete Thermale 3'ü 1 arada Temizleyici & Vichy Termal Suyu

Vichy Termal Spa Su; doğadan gelen maddelerle formüle edilmiştir. Auvergne'in yanardağlarının derinliklerinden gelen saf ve yararlı Vichy Termal Spa Suyu yüzeye çıkmadan nadir minerallerle beslenir. Demir, potasyum, kalsiyum, mangan ve silikon dahil 15 yararlı mineralce zengin bu termal su, yatıştırıcı, güçlendirici ve yenileyici özellikleriyle bilinmektedir. %100 saftır. Hipoalerjenik ve parfümsüzdür. Koruyucu madde içermez. Vichy Termal Spa Suyu cildi tazeler, rahatlık sağlar, tahriş olmuş cildi yatıştırır, cildin doğal savunmasını güçlendirir. Kaşıntı, gerginlik, kızarıklık gibi belirtileri ortadan kaldırır.

En önemli görevi cildi nemlendirmek ve cilt bariyerini zararlı etkenlerden korumaktır.

Cinsiyet, yaş ayırt etmeksizin bebekten çocuklara, yetişkinlerden yaşlılara kadar kullanabilirsiniz. Yaz, kış çantanızdan çıkarmayacağınız bir ürün olacağına garanti ederim. Hele ki haziran ayına girmişken bu yaz sıcaklarına karşı mükemmel bir ürün. Yazın güneşin altında kalmış cildinizi serinletmek amacı ile kullanabilirsiniz. Güneşlendikten sonra, güneş cildin nemini aldığı için hemen termal su kullanarak cildinizi kendine getirebilirsiniz. Kışın ise hava şartlarından dolayı cildinizde oluşacak zararlı etkenleri azaltmış olup, ciltte oluşan kızarıklık, hassasiyet gibi belirtileri de yok etmiş olursunuz.

Bebek pişiklerinde, tıraş sonrasında, yatıştırıcı olarak kullanabilirsiniz. Aynı zamanda hassasiyetle seyreden tüm cilt hastalıklarında (egzama, rozasea, akne rozasea, ürtiker, dermatit, atopik dermatit vb.) güvenle kullanabilirsiniz.

En sevdiğim özelliği ise makyaj uygulamasından sonra, makyaj sabitleyici olarak kullanılabilir olması. Sizce de bu çok güzel bir özellik değil mi? Yaz, kış çantamdan, dolabımdan eksik olmayan bir ürün.

Bayisi olan eczanelerden temin edebilirsiniz. Fotoğraftaki deneme boyudur. Orjinal boyu 150 ml'dir.
Eczane satış fiyatı 29.90 TL dir. İndirimli satın almak isterseniz şuradan alabilirsiniz.

Vichy Termal Suyu
Sıra geldi Vichy Purete Thermal 3'ü 1 Arada Temizleme Losyonu deneyimlerimi anlatmaya. Öncelikle ürünü tanıyalım.

3'ü bir arada: süt, losyon ve göz makyaj temizleyici
Vichy Purete Thermale Temizleyici süt + losyon + göz makyaj temizleyicisini tek üründe birleştirmiş olup dolabımızda fazla ürün bulundurmayı böylelikle ortadan kaldırmış. Pekte güzel olmuş.

Ultra etkili, ultra narin temizleyici etken maddelerin tazeleyici süt-jel ile buluşması, hassas ciltler için etkili temizleme ve makyaj çıkarma sunar.

Tamamen temizlenmiş cilt tazelenir, yumuşar ve yatışır.
Parabensiz, hipoalerjenik formülü dermatolojik (cilt hastalıkları ve tedavisiyle ilgilenen tıp dalı) ve oftalmolojik (görme yolları hastalıkları ve cerrahisiyle ilgilenen tıp dalı) kontrol altında hassas ciltler üzerinde test edilmiştir.
Yatıştırıcı, güçlendirici ve yenileyici Vichy Termal Spa Suyu ile güçlendirilmiştir. Kontakt lens kullanıcıları için uygundur.Yenilikçi süt-jel dokusu sütün yumuşaklığı ve losyonun tazeleyici etkisini birleştirir. Yağlı kalıntı bırakmaz. Rahatlatır. Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerine uygundur.

Kullanımı parmak uçlarınızla hafifçe masaj yaparak veya pamuk bir ped ile sabah akşam uygulayabilirsiniz. Durulama gerektirmez. Tonik etkisi bulunduğundan ayrıca tonik kullanmanıza da gerek yok. Bence cilt temizliğinde çok üşendiğimiz için ne kadar az ürün kullanırsak, işimiz o kadar çabuk biteceğinden çok güzel bir özellik olmuş. Çünkü cildi temizledikten sonraki adım olan toniklemeyi birçoğumuz yapmamaktayız. Bununla birlikte yüzümüzde kalan kir kalıntısı biriktikçe siyah noktaya veya yağ bezesine dönüşmekte. Dönüşen siyah noktayı ve yağ bezesini temizlemekte aslına bakarsanız çok kolay bir işlemde değildir. O yüzden oluşmadan önlemek en güzeli.

Süt ile cildi temizledikten sonra bazılarımız yüzü durulama ihtiyacı hisseder. Evet işte ben öyle hissediyorum dediğinizi duyar gibiyim :) O halde size bir önerim var. Cildinizi hafif ıslattıktan sonra, avucunuza bir miktar Vichy Purete Thermal 3'ü 1 arada temizleme losyonundan alın, yüzünüzü sabunlar gibi süt ile hafifçe masaj yaparak gözleriniz dahil temizleyin. İsterseniz cildiniz emene kadar masaj yapmaya devam edin, isterseniz de temizlendiğine inandığınızda cildinizde kalan fazla sütü su ile durulayın. Bu işlemi yaptıktan sonra cildiniz pamuk gibi olacak buna garanti edebilirim. Nemlendirici krem bile sürmek istemeyeceksiniz. Bu ürünü kullanmak için illa yüzünüzde makyaj olmasına gerek yok. Amaç sadece temizlik ve bakım :)

Daha önceden çift fazlı göz temizleme ürünleri kullanırdım. Çünkü göz makyajımı ancak onlarla çıkarabilirdim. Diğer süt formlu ürünlerde hep bugüne kadar gözlerimi yakmıştır. Ama bu ürünü denedikten sonra sen daha önce neredeydin dedim :) Bitince yenileyeceğim bakım ürünlerimin arasına girdi bile.

Bayisi olan eczanelerden temin edebilirsiniz. Fotoğraftaki deneme boyudur. Orjinal boyu 200 ml'dir.
Eczane satış fiyatı 39.00 TL dir. Kampanyadan faydalanmak isterseniz buradan bakabilirsiniz.

Vichy 3'ü 1 arada Temizleyici
Umarım yazıyı keyifle okumuşsunuzdur ve yararlı bir yazı olmuştur.

Siz hangi termal su ve temizleyicileri kullanıyorsunuz? Hangi ürünlerden memnun kaldınız veya kalmadınız? Yorumlarınızı bekliyorum. Beni takip etmeyi unutmayın

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere. Hoşçakalın !

İletişim:
Instagram: nevicoco
Twitter: neviico
Email: nevicoco@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder