9 Haziran 2014 Pazartesi

Hangi Kremi Kullansam Cildime Alerji Yapıyor Diyorsanız

Herkese merhaba !
Bugün bahsedeceğim ürün Vichy Aqualia Thermal serisinin Day Spa ve Night Spa kremleri olacak. Canlandırıcı spa gücü olarak öne çıkmaktadır. Hangi kremi kullansam cildime alerji yapıyor diyorsanız işte aradığınız bakım ürünleri :)

Vichy Aqualia Thermal Day Spa & Vichy Aqualia Thermal Night Spa

Aqualia Thermal Day Spa gündüz kremidir. Dolgunlaştırıcı, canlandırıcı sıvı jel formdadır. En büyük savunduğu etkisi ise 48 saat nemlendirme ve anında parlaklığı arttıran ilk sıvı jeldir. Yorgun, konforsuz ve nem kaybı yaşayan herkes kullanabilir. 15 mineralle zengin Vichy Termal suyu ve Hyaluronik Asit birleşimi, cildin yenilenmesine yardımcı olur. Daha önceden bahsettiğim Vichy Termal Su ile ilgili yazımı şuradan okuyabilirsiniz. Normalden karmaya kadar, cildi kuruyan, parlaklığı azalan ve gergin olan bütün biz hanımlar için uygundur. Hassas ciltlerde anında aydınlanmış görünüm sağlar. Yoğun nem kazanan ve canlanan cilt taze ve homojen bir görünüm kazanır. Yumuşatan ciltte gün boyu rahatlık hissedilir. Hassas ciltler üzerinde dermatolojik kontroller altında test edilmiştir ve paraben içermez. En önemlisi ciltte yağlı bir his bırakmıyor olması.

Vichy Aqualia Thermal Day Spa

Aqualia Thermal Night Spa ise gece kremidir. Yenileyici ve yorgunluk karşıtı krem jeldir. Uzun süreli nemlendirme etkisi vardır. Kuruyan, cildi gerilen ve cildine yoğunluk izleri görülen biz hanımlar içindir. Hyaluronik Asit birleşimi cildin yenilenmesine yardımcı olur. Daha esnek, yumuşak ve tazelenmiş bir cilt sunar. Hipoalerjeniktir. Boyun ve yüz bölgesine her gece uygulanmalıdır. Cildiniz sürekli geriliyor, dönem dönem kızarıklıklar ve hassasiyet söz konusu ise bu gece kremini kullanmanızı tavsiye ederim.


En güzel yanı ise cildinizin nemsizliğinden şikayetçiyseniz hangi gündüz bakım ürününü kullanırsanız kullanın haftada 1 veya 2 kez bu ürünü nem maskesi olarak uygulayabilirsiniz. Yalnız göz çevrenize uygulamayın.


Ayrıca yüz peelingi uygulamasından sonra da maske veya nemlendirici olarak kullanabilirsiniz. Yaz mevsimi içinde bu ikili; güneşin kuruttuğu cildi nemlendirir, dinlendirir, nemsizlik çizgileri düzleşir, daha aydınlık ve yeniden yapılanmış görünür.


Bayisi olan eczanelerden bulabilirsiniz. Satış fiyatı 69.90 TL dir. En büyük avantajı ise diğer bakım kremlerine göre kavanozu daha büyüktür. Yani normal bakım kremleri 50 ml iken bu ürünler 75 ml dir.

Bol fotoğraflı bu yazıdan umarım keyif almışsınızdır. Sormak istediğiniz herhangi bir soru var ise yorum bırakabilir veya mail atabilirsiniz. Beni takip etmeyi unutmayın :)

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere. Hoşçakalın !

İletişim:
Instagram: nevicoco
Twitter: neviico
Email: nevicoco@gmail.com

2 yorum: